Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

 

Laatimispäivä 01.12.2015

1. Rekisterinpitäjä

Darenne Finland, Pistokuja 2 A 4, 95410 Tornio

Y-tunnus 2722823-2

2. Rekisteriasioista vastaava yhteystieto

asiakaspalvelu@darenne.fi

3. Rekisterin nimi

Darenne Finlandin verkkokaupan käyttäjärekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Darenne Finlandin verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja, kuten nimi, osoite, puhelin ja sähköposti.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi Darenner Finlandin verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta Darenne Finlandin ulkopuolelle. 

Rekisteröityneen käyttäjän henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

8. Google Analytics

Tällä sivustolla hyödynnetään Google Analyticsiä, verkkoanalyysipalvelua, joka on Google Inc:n (Google) tarjoama. Google Analytics käyttää toiminnassaan evästeitä, jotka ovat koneellasi sijaitsevia tekstitiedostoja. Ne auttavat nettisivujen ylläpitoa analysoimaan, miten käyttäjät sivuilla toimivat. Evästeiden luoma tieto nettisivujen käytöstä (sisältäen tunnistamattomaksi tehdyn IP-osoitteesi) käsitellään ja varastoidaan Yhdysvalloissa sijaitseville Googlen palvelimille. Google käyttää tätä tietoa kehittääkseen nettisivujen käyttäjäkokemuksia. Google koostaa nettisivujen käyttäjäraportin sivuja ylläpitävälle operaattorille ja tarjoaa muita palveluita, jotka liittyvät nettisivujen käyttämiseen ja käyttöaktiivisuuteen sekä internetin käyttöön. Google voi myös tarjota tätä tietoa kolmansille osapuolille, mikäli laki vaatii tai kolmannet osapuolet työstävät tietoa Googlen puolesta. Google ei yhdistä IP-osoitettasi muuhun Googlen ylläpitämään tietoon. Voit kieltää evästeiden käytön valitsemalla kiellon selaimesi asetuksista. Muistathan, että kieltämällä evästeet et ehkä voi käyttää kaikkia sivuston toiminnallisuuksia. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt Googlen tekemän tiedonkäsittelyn niihin tarkoituksiin ja niillä tavoilla kuin edellä esitettynä on kuvattu. 

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Darenne Finlandin verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

10. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

11. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

12. Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.